Kom overwinteren met het winter spinning lidmaatschap.   

Winter spinning lidmaatschap

In de winterperiode (van september tot maart) trekken van oudsher veel fietsers van buiten naar binnen. Een ideale periode om in vorm te blijven, voor te bereiden op het volgende seizoen of nog sterker te worden. Wielrenners zijn van nature duursporters en investeren veel in duurtraining. De aanvulling met kracht- en speedoefeningen zorgt ervoor dat je als wielrenner krachtiger en explosiever wordt.

Winterspinning is niet alleen bedoeld voor wielrenners, maar ook voor alle anderen die gestructureerd aan zichzelf willen werken. Starters kunnen net zo goed meedoen met de les als ieder ander.

Wielerspinning

✔ Doel: overwinteren voor fietsers/wielrenners.
✔ Trainingsprogramma: spinninglessen met de focus op uithoudingsvermogen.
✔ De lessen zijn vooral gericht op inhoud. Ervaren fietsers die in de winter naar binnen trekken, kunnen met deze les hun conditie vasthouden en door de mogelijkheden die de fiets biedt, kunnen we ook werken aan kracht en snelheid om sterker de winter uit te komen.

Winterspinning lidmaatschap
✔ onbeperkte deelname spinninglessen €35,50 per maand

Interesse in Winterspinning?

Heb je interesse in een van onze spinning lessen? Meld je dan direct aan via deze link. Wil je eerst een proefles meedoen? Laat dan je contactgegevens achter. Een van onze collega’s neemt dan zo snel mogelijk contact met je op om een proefles in te plannen.