Jouw wensen staan centraal bij de kleinschalige professionele sportschool PSB. Te denken valt daarbij aan: het verliezen van gewicht, het verbeteren van conditie, sporten met gezondheidsklachten, het sporten voor een fit lichaam, het opbouwen van spiermassa of het herstellen na een blessure.

Bij PSB sport je in een kleinschalige, professioneel ingerichte sportschool met aandacht voor de individuele sporter. Afgestemd op jouw behoeften, lifestyle en doelstellingen wordt jouw eigen programma samengesteld. Door op deze manier te sporten behaal je resultaat en is het programma bovendien verantwoord en veilig.

Bij PSB kunt u kiezen uit diverse opties.

  • Sporten wanneer het u uitkomt met de beschikbare apparatuur en materialen
  • Sporten onder begeleiding van een personal trainer
  • Deelnemen aan diverse groepslessen

 

Personal Training

Bij PSB krijg je een Personal Training. Een paar voordelen op een rijtje:

Een personal trainer maakt een persoonlijk trainingsschema gericht op jouw doelstelling(en) waardoor het voor iedereen geschikt is en je samen de grens opzoekt van je kunnen.

  • Een personal trainer is niet alleen trainer, maar ook coach. Iemand die zorgt voor de stok achter de deur, je motiveert en inspireert.
  • Personal training is de meeste effectieve trainingsvorm, omdat je één op één begeleiding krijgt. Dit bespaart je tijd, zorgt voor meerwaarde en een optimaal effect.

De interactie met een personal trainer zorgt ervoor dat er in zekere zin een band word opgebouwd. Het is niet zo dat een personal trainer er is om jouw iedere training af te beulen. Het belangrijkste is dat je het leuk vindt om te gaan trainen en het vol blijft houden. Hierbij speelt de sociale interactie een cruciale rol.

Personal coach is daarom eigenlijk een betere benaming dan personal trainer. Een personal coach begeleidt jou naar een gezonde levensstijl, die strakke buikspieren of dat fitte lichaam. Niet alleen door fysiek met jou te gaan trainen, ook door andere lifestyle factoren onder de loep te nemen. Veel stress, en een ongezonde levensstijl, en weinig (nacht)rust zijn factoren die een negatief effect op je training hebben. Ook op dat soort aspecten geeft een personal coach je tips en adviezen hoe je dat het best op kunt pakken.

Waarom bewegen

Voldoende lichaamsbeweging is van onschatbare waarde! Regelmatige lichaamsbeweging draagt  bijvoorbeeld bij aan het verbeteren van onze bot sterkte. Mede hierdoor is in beweging blijven een geweldige behandeling tegen osteoporose. Daarnaast versterkt het ook de spieren die onze gewrichten ondersteunen. Lichaamsbeweging helpt veel mensen ook het gevoel van eigenwaarde te verbeteren, en dit zorgt uiteindelijk voor een hoger zelfvertrouwen. Lichaamsbeweging is ook een geweldige manier om stress te verlichten, want de endorfine die vrij komt in ons lichaam is een ​​natuurlijk antidepressivum.

Een personal trainer is het mooiste cadeau dat je aan jezelf of aan iemand die je lief hebt kunt geven!