Vrije fitness en krachttraining
Vrije Fitness en krachttraining

Een gezonde geest in een gezond lichaam! Daar kun en moet je zelf voor zorgen, want alleen jij bent in staat jezelf in een betere conditie te brengen! Start nu met Fitness en Cardio vrij trainen en voel je snel fit!
Op eigen tempo je eigen doelen stellen
Door fitness- en cardio(vasculaire)training vergroot je je weerstand en verbeter je je lichaamshouding, conditie en vorm. Een zelfstandig uitgevoerde fitnesstraining is een zeer effectieve trainingsvorm omdat je altijd met jouw eigen trainingsschema traint om jouw persoonlijke doelen te bereiken! Het is mogelijk om aanvullend een introductie les of een fitnesstest te doen, waardoor je periodiek je schema kan aanpassen om nog betere resultaten te boeken.
Nog geen ervaring met vrije fitness? 
Schroom niet en wordt lid, je krijgt bij jouw lidmaatschap een gratis introductie les. Tijdens de introductie les maak je, samen met de trainer, kennis met onze cardio en krachtapparatuur , en kun je jouw lichamelijke mogelijkheden en jouw persoonlijke doelstellingen met ons bespreken. Tijdens deze eerste training is er uitleg over de fitness- en/of cardiotoestellen waarmee je gaat trainen en maken we, indien gewenst, een startschema.Verbeteren van de algehele conditie, opbouwen van spierkracht en -massa, vetverbranding, verminderen van lichamelijke klachten en verbeteren van het uithoudingsvermogen zijn de doelstellingen die met de vrije fitness en krachttraining gerealiseerd kunnen worden.

Even alledaagse zaken vergeten door gewoon lekker te sporten en tegelijkertijd wat afvallen of juist wat sterker worden. Effectief en verantwoord aan jouw lichamelijke conditie werken. Personal Sports Brummen heeft een compleet ingerichte fitnesszaal uitgerust met conditie- en krachtapparatuur van Panatta.

Voordelen vrije fitness
Train op jouw eigen tempo
Train om jouw eigen opgestelde doelen te halen
Uitbreiden met personal training
Complete fitnessruimte zonder dat je er in verdwaalt

Natuurlijk bieden wij deskundige begeleiding om te kunnen trainen aan een gezond en vitaal lichaam. Na een intakegesprek stellen we een trainingsprogramma voor je op. Het voordeel van fitnesstraining is dat ze volledig is afgestemd op jouw wensen. Zo kan er voor een ieder (jong en oud, (on)ervaren enz.) een passend programma gemaakt worden.

Vraag gerust naar de mogelijkheden. Ons ervaren begeleidingsteam staat garant voor een verantwoorde en doelmatige begeleiding en laat je thuis voelen in de sfeer van gezonde lichamelijke oefening.