Het Succesverhaal van Romy                     

Na langere tijd niet goed in mijn vel te zitten en vooral erg onzeker te zijn besloot ik om een nieuwe stap te zetten en dat was mee doen aan PSB-FIT

In het verleden al vaker afgevallen maar door periodes dat ik niet lekker in me vel zat toch weer aangekomen. Het was echt tijd dat ik 3 maanden lang geen excuus meer had en er voor de volle 100 procent ervoor moest gaan!

1 april was het dan zover, de 5km loop. Ik dacht appeltje eitje omdat ik in het verleden vaak al hard liep, maar het viel me toch vies tegen. Ontevreden was ik niet maar ik wist dat ik veel beter kon.

Afgelopen 3 maanden was best pittig, het nee zeggen tegen uiteten met vrienden, het nee zeggen tegen avondjes stappen met de nodige drankjes erbij maar uiteindelijk was het allemaal dubbel en dwars waard.

Elke week dat ik weer moest wegen en zag dat er weer wat af was motiveerde mij zo enorm dat ik continue door ging! Onderhand was ik vijf dagen in de sportschool te vinden en heerlijk dat ik het vond/vind. Vrienden verklaarde me voor gek als ik om 8:30uur weer richting het sporten ging ik begon me steeds meer zekerder te voelen van mijzelf.

In het begin was het wel even zoeken qua hoeveelheid voeding maar nu weet ik niet meer beter en is het een gewoonte geworden.

24 juni was het dan zover mijn laatste weging en wat was ik blij, bijna 15 hele kilo’s eraf!! mijn geluk kon niet op en ook nog eens mijn eindloop in 28 minuten gelopen!

Toen me gevraagd werd of ik mijn verhaal wilde delen moest ik er wel even over nadenken, ik schaamde me enorm maar tegelijkertijd ben ik super trots wat ik heb bereikt en ik ga vrolijk nog door knallen! Ik ben nog niet waar ik wil zijn maar wel veel dichterbij dan drie maanden geleden! Mijn dank is groot naar de trainers en mijn sportmaatjes, zij hebben me continue weten te motiveren!

Het succesverhaal van Alexandra Coolen

Ik zag op Facebook succes verhalen voorbij komen van mensen die PSB-FIT hadden gedaan ik dacht wauw wat goed van hun! Toen kwam een vriendin in de messenger hey doe je ook mee met PSB-FIT?! Uhm nou Uhm ja nee ik weet niet … ach jawel joh dan gaan we samen en die heeft me eigenlijk over de streep getrokken!

Ik melde me aan en moest me thuis al wegen…. oefff 116 kilo 🙄 . Na 2 kinderen en eigenaar van een eigen cafetaria zijn de kilo’s er aan gevlogen.

In mei gingen we van start… 3 maanden lang 2 x per week sporten soms wel meer, gezonder gaan eten en stoppen met die slechte gewoontes!

Het ging me goed af heb 1 keer gehad Pff heb geen zin om te sporten maar toch gegaan… 100% aanwezig geweest trots op maar daar zijn de resultaten ook naar! De gehele 3 maanden niet aangekomen 1 week gelijk gebleven 💪🏻

Ik ben zo blij dat ik dit gedaan heb, mijn conditie is verdubbeld en mijn buikomvang met 18 cm verkleind! Ik ben het gewicht van mijn oudste dochter gewoon kwijtgeraakt, 23 kilo!

Van toch soms maat 48 naar 42 gegaan. Ik raad PSB-FIT echt aan! De eerste weken even wennen aan het eten maken geen zakjes en pakjes meer gebruiken maar het went super snel!