Small Group Training   

Sporten in een kleine groep van 2 tot 6 personen. Dit kan door zelf een groep samen te stellen, bestaande uit bijvoorbeeld uw vrienden, collega’s en/of familieleden. Het is natuurlijk ook mogelijk om aan te sluiten bij een bestaande Small Group Training.

Trainen op je eigen niveau

De Small Group Trainingen zijn zo opgebouwd dat zowel beginners als gevorderden op hun eigen niveau kunnen deelnemen. Je werkt op een gezonde en efficiënte manier aan je conditie. De indeling van de training is gebaseerd op conditie training, core-training en circuittraining.

Voordelen Small Group Training

Met Small Group Training ervaar je de voordelen van een personal trainer, maar ook de gezelligheid van trainen in groepsverband, waardoor de individuele kosten lager zijn.

Het trainen in groepsverband – op een vast tijdstip en onder begeleiding van een personal trainer – is een goede stok achter de deur. Zo sla je niet zomaar een training over. Spreekt Small Group Training je aan? Vul dan het contactformulier in en doe vandaag nog mee.Iedere deelnemer krijgt naast de trainingen, begeleiding op het gebied van voeding, leefstijl en motivatie.

  • Iedere deelnemer wordt na aantal weken gewogen en gemeten om de progressie bij te houden.
  • Iedere deelnemer streeft samen met andere deelnemers een specifiek doel na. Hierdoor is de motivatie hoog en hebben de trainingen een sociaal aspect.

Bij Small Group Training werken wij met een strippenkaart en/of een lidmaatschap. Voor de strippenkaart geldt dat u 10, 20 of 40 strippen  inkoopt. Kiest u voor een abonnement, dan krijgt u daar gratis onbeperkt deelname aan al onze groepstrainingen bij.