Sh’Bam

Afbeeldingsresultaat voor Sh'Bam

Sh’Bam is de perfecte manier om in vorm te komen en jezelf te laten stralen, zelfs als je al wat danservaring hebt.

Bij Sh’Bam danst je op populaire hits die hoog in de hitlijsten staan, klanken die te horen zijn in de meest trendy discotheken over de hele wereld.  De beste classics die middels een remix in een nieuw jasje zijn gestoken en natuurlijk de meest swingende latin beats.

Dit maakt Sh’Bam tot een super leuke en gezellige les.

Elke 45 minuten durende Sh’Bam les is levendig, uniek en afwisselend.

Sh’Bam is een feestje waar je veel energie bij opdoet, veel lacht en veel calorieën verbrand.

EEN TYPISCHE LES

Een typische Sh’Bam les duurt 45 minuten en bestaat uit 12 verschillende muziektracks. Elke track heeft een eigen choreografie en kan gezien worden als een aparte dans die op zichzelf staat.

De les begint met een basis warming-up, waarbij al je spieren, van je schouders, borst en heupen tot zelfs je vingertoppen, in beweging komen.

Hierna volgen, in een blok van 35 minuten, verschillende danscombinaties die eenvoudig, maar ook ultra-fun zijn. De danscombinaties worden uiteraard uitgevoerd op de meest hippe muziek, met zowel nieuwe nummers als golden oldies. Je krijgt niet alleen alle gelegenheid om de dansmoves te perfectioneren, maar de combinatie van zowel intensieve als herstel tracks, zorgt er voor dat je ook echt met een geweldige workout bezig bent.

Je zult er helemaal in opgaan, zodat de tijd voorbij vliegt en voordat je het weet breng je je hartslag weer omlaag door middel van enkele uitdagende stretch-oefeningen.

Kom gezellig meedoen.Kortom, ben je toe aan een leuke ontspannende les waarbij je toch erg hard aan je conditie werkt terwijl je het niet eens merkt dan is de Sh’Bam les het antwoord.