Wil je fitter en vitaler worden bij reuma en sporten met beweegadvies op maat?

reuma, Reumatoide-Artritis

Ben jij een van de twee miljoen mensen met een vorm van reuma?

Voor mensen met reuma, waaronder ook artrose, is beweging noodzakelijk. Bewegen kan beperkingen en klachten verminderen. Daarnaast zorgt sport en bewegen voor meer energie, zelfvertrouwen en vriendschappen. Het is wel zaak dat dit verantwoord gebeurt.

Personal Sports Brummen heeft beweegprofessionals die jouw gaan begeleiden, en zullen dit dankzij een samenwerking tussen NL Actief en ReumaNederland volgens de meest recente wetenschap gaan doen.

Je kan bij PSB ook met reuma op een plezierige, laagdrempelige en veilige sport- en beweegomgeving onder professionele begeleiding sporten.

Er zijn voor jouw meerdere mogelijkheden waar je uit kan kiezen na een uitgebreide intake met ons waarbij we maatwerk leveren.

  • Vrij trainen op onze moderne cardio apparaten en multifunctionele krachtstations met een maatwerk programma
  • Personal Training met 1 van onze trainers met een maatwerk programma
  • Spinning: een fantastische indoor cycling les waar u vele uitdagingen zult tegenkomen
  • PSB Sh’Bam: 45 minuten lekker dansen op vrolijke muziek
  • PSB Yoga: even tijd voor jezelf om te ontspannen
  • PSB Core: 30 minuten werken aan je rompstabilteit
  • PSB Combat: les gebaseerd op diverse vechtkunsten. Voor een betere conditie en flexibiliteit
  • PSB-FIT: Verantwoord afvallen en voedingsadvies

PSB biedt voor elke sporter een passende mogelijkheid aan. Het maakt niet uit of je net begint, herstelt van een blessure of wat ouder bent. Wij zorgen ervoor dat jij als sporter bij ons terecht kunt voor een passende training. Bij Personal Sports Brummen denken we in mogelijkheden.

Sija de Jong (Manager Patiëntenbelangen ReumaNederland): “Deze samenwerking is een mooie volgende stap om ervoor te zorgen dat meer mensen met een vorm van reuma verantwoord kunnen bewegen en sporten.”

Heb jij reuma klachten zoals bijvoorbeeld artrose en je wilt met bewegen je beperkingen en klachten verminderen? Klik hier en contact op met ons.