Wat is PSB Shake-It?Shake-It

Shake-It is veel meer dan alleen een core work-out. Naast dat je tijdens deze groepsles werkt aan ijzersterke buik- en rugspieren, verbrand je ook ontzettend veel calorieën! Shake-It is dus de ideale les wanneer jij wilt afvallen én tegelijkertijd aan je sixpack wilt werken. Tijdens een Shake-It les train je het hele lichaam waardoor je houding verbetert en de belastbaarheid van je spieren wordt vergroot.

Wat houdt een Shake-It les in?

Shake-It is een core training waarbij de focus ligt op het opbouwen van conditie, het versterken van spier- en bindweefsel en het verbranden van calorieën. Door middel van de Shake-It trainer wordt het uithoudingsvermogen en de explosieve kracht in je spieren vergroot. Met als resultaat een strak en slank lichaam! De Shake-It-trainer is een compacte buis gevuld met grit. Het heen en weer bewegen van het grit zorgt voor een hogere en effectievere belasting op je spieren. Je zult daarnaast gedurende de hele les je core aan moeten spannen om in balans te blijven. Dit geeft Shake-It de garantie voor keiharde buik- en rugspieren!

De groepsles wordt altijd begeleid door een groepslesinstructeur, die je tot het uiterste motiveert. Door de verslavende mix van krachtige bewegingen op de sounds van de laatste hits, vliegen de 40 minuten voorbij!

Welke spiergroepen train je met Shake-It training?

Met de Shake-It training spreek je hierbij met name jouw core aan.

Dit is het gebied bij je heupen, jouw rug en jouw buik. Gedurende een dag wordt dit gebied behoorlijk zwaar belast, waardoor het dus belangrijk is dat je deze spieren in de juiste conditie weet te houden.

Wanneer wordt deze les gegeven?

Iedere vrijdagavond 19.00-19.40 verzorgd Anke deze geweldige les voor je.

Kom gezellig meedoen en ervaar hoe gaaf het is!