PSB-FIT 

PSB-FIT

Met het PSB-FIT programma gaan wij je helpen bewuster te trainen en gezonder te eten, zodat je binnen 10 weken sterker, fitter en slanker zult zijn.

Het PSB-FIT programma heeft haar effectiviteit al ruimschoots bewezen en vele dames en heren geholpen bij het terugvinden van zijn of haar gezonde leefstyl.

Wij helpen je bij:

• Afslanken

• Sterker worden

• Fitter worden

 

Het PSB-FIT programma bestaat uit:

• Een intake

• Persoonlijk beweegplan

• Gezonde weekmenu’s

• Ondersteuning

 

Tijdens de intake maak je kennis met onze coaches en wordt er een persoonlijk trainings- en voedingsprogramma gemaakt, afhankelijk van je doelstellingen.

Persoonlijk beweegplan

Op basis van je doelstellingen maken we een persoonlijk beweegplan. Probeer minimaal 3 keer per week te sporten, combineer het trainingsschema met outdoor activiteiten, zoals hardlopen, fietsen of wandelen. Combineer de training met de heerlijke recepten uit het weekmenu, zodat je ook daadwerkelijk het verschil gaat voelen, zien en behouden.

Gezonde weekmenu’s

Kun je gevarieerd blijven eten en mag je nooit eens iets lekkers eten? En hoe zit het met koolhydraten: zijn die echt zo slecht? Met het ‘PSB-FIT’ programma helpen we je om jou je doel te behalen. Met onze uitgebreide weekmenu’s hoef je nooit na te denken wat je moet eten en hoef je in de winkel ook niet meer te twijfelen wat je in huis moet halen. Zo verander je week na week je voeding en helpen we je naar een nieuwe lifestyle!

Ondersteuning

Tijdens het ‘PSB-FIT’ programma ondersteunen we je, (online) wanneer je bijvoorbeeld een ‘moeilijk’ moment ervaart tijdens het afvallen. Even een persoonlijk contact moment met extra motivatie en tips om het vol te houden.

Aarzel niet en zet vandaag nog met de stap. Kom kennismaken met PSB via de gratis proefweek.