Christel Willems PSBHallo lezers, welkom op mijn PSB-FIT website pagina. Ik ben Christel, eigenaresse van PSB en weet zelf ontzettend goed hoe belangrijk het is om lekker in je vel te zitten zonder de overtollige kilo’s. In 2017 ben ik 20 kilo afgevallen en weet dus als geen ander hoe fijn het voelt om succesvol gewicht te verliezen en om dit gewicht te behouden. Ik ben overtuigd van het succes van PSB-FIT en hoop, dat ik nog vele jaren veel mensen mag gaan ondersteunen met het succesvolle lifestyleprogramma PSB-FIT.

Als ik het kan, kan jij het ook!

 

Je Lijf Weer Op De Rit Met PSB-FIT

Ik ken het gevoel van frustratie. Frustratie over dat je net niet het lijf hebt dat je echt wilt. Frustratie dat het niet is gelukt, terwijl je het al zo veel vaker hebt geprobeerd. Of juist frustratie dat je het steeds maar uitstelt. Dat andere dingen in je leven belangrijker zijn en dat je uiteindelijk zelfs aan jezelf begint te twijfelen: “Kan ik het wel?”. Je weet dat je het kunt, maar toch is het resultaat er niet.

Op de momenten dat je naar jezelf in de spiegel kijkt zie je niet waar je echt blij van wordt. Want je hebt niet het lijf dat je echt graag zou willen. En misschien is je gezondheid wel achteruit gegaan door de jaren. Je hebt niet de energie, fitheid en gezondheid die je graag zou willen.

Vaker moe, een wat slechtere huid, dunner haar, soms lang verkouden in de winter. Je gaat door, maar ergens weet je dat het ten koste gaat van je gezondheid.

Ik ga nu direct eerlijk tegen je zijn en zeggen: Dat kan zo niet langer.

Ga voor de verandering en ervaar hoe het ook kan zijn.

Een methodiek, een plan, een traject, een commitment met jezelf.

Zoals ik het doe. En waar ondertussen veel mensen aan hebben mee gedaan, met succes.

Het is een plan hoe ik zelf m’n lijf fysiek sterk houd en energiek houd. M’n gezondheid is nog nooit zo goed geweest als nu, terwijl ik het ook drukker heb dan ooit.

De werkdruk van een bedrijf vol in ontwikkeling met al z’n uitdagingen, maar nooit ziek. Oprecht zeggen dat ik gelukkig ben. Fit. Sterk. Met veel energie. Goed in m’n vel.

Voelen dat er balans is in m’n leven, dat dingen zo zijn “zoals het moet zijn”. Het klopt.

Als jij dat gevoel van tevredenheid over je lijf & gezondheid mist, als dat gevoel van “het klopt” in je leven ontbreekt, dan is het tijd om het belangrijkste gebied in je leven: je lijf & gezondheid, meer aandacht te geven.

 

Ik ga je 12 weken meenemen. Ik ga je de strategieën leren tot verreweg je beste lijf en beste gezondheid ooit. Zoals ik het doe. 

Dit is een 12 weken Transformatie op basis van onderstaande strategieën.

Strategie 1: Vermijd eten uit pakjes en eet in plaats daarvan pure, natuurlijke producten

Eet zoveel mogelijk plantaardige, seizoensgebonden groente, het liefst biologisch. Dus niet alleen een zakje wokgroente uit de supermarkt in het weekend, maar elke dag lekkere verse gezonde producten. Voor de vezels, de vitaminen en alle andere gezonde voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft.

Dat is de beste strategie om af te vallen en op gewicht te blijven. Puur, natuurlijk, gezond eten.

Maak een switch van broodjes kaas, crackers, yoghurt, snoep, koek, muesli, pasta en pizza naar veel groente, enkele stuks fruit, noten, zaden, havermout, quinoa, bonen, olijfolie, af en toe een stukje vis, bijvoorbeeld wilde zalm of een stukje biologische kip.

Als je eenmaal gewend bent zo gezond te eten, kun je rustig af en toe een koekje bij de koffie nemen zonder aan te komen. Het gaat om de grote lijnen en balans.

Strategie 2: Begin met een gezond ontbijt

Veel mensen eten heel weinig bij hun ontbijt en vaak ook ongezond. Bijvoorbeeld alleen een broodje kaas of een cracker, koffie en een glas jus d’orange. Zo begin je de dag al met een piek in je bloedsuikerspiegel en een tekort aan gezonde voedingsstoffen.

Als je slecht ontbijt krijg je op een gegeven moment honger, waardoor je de rest van de dag meer gaat eten dan je eigenlijk nodig hebt.

Eet daarom een gezond ontbijt als je je gezondheid en gewicht wilt optimaliseren. Dat wil zeggen rijk aan voedingsstoffen en in de juiste balans tussen eiwitten, vetten en de goede koolhydraten. 

Strategie 3: Eet met aandacht

Eten terwijl je gestrestst bent of afgeleid maakt je dik. Omdat je dan niet goed kauwt en omdat stresshormonen je stofwisseling remmen en de opslag van buikvet stimuleren. Ook blijkt uit onderzoek dat mensen geneigd zijn te veel te eten als je te snel eet, omdat je maag 20 minuten nodig heeft om je brein te laten weten dat je verzadigd bent. Eet daarom met aandacht en neem er echt even de tijd voor.

Strategie 4: Schrijf je gedachten op

Ik merk dat veel mensen te maken hebben met emotie-eten of suikerverslaving. Het helpt om je gedachten op te schrijven en te ontdekken hoe je je gedachten kunt sturen, zodat je eetbuien onder controle krijgt. Maar ook als je gedachteloos te veel eet of gestrestst bent helpt het om een dagboek bij te houden, zodat je je gevoelens leert herkennen en op tijd kunt reageren.

Strategie 5: Neem voldoende nachtrust

Zorg dat je elke nacht ongeveer acht uur ononderbroken slaapt. Je bent dan minder gevoelig voor eetbuien en de vet regulerende hormonen in je lichaam functioneren dan optimaal. Uit onderzoek onderzoek blijkt dat zelfs een korte slaaponderbreking kan leiden tot insulineresistentie, en dat baant de weg voor obesitas en diabetes type 2.

Strategie 6: Houd je stress onder controle

Chronische stress zorgt ervoor dat je meer eet dan nodig en ook nog eens een keer de verkeerde voeding, waardoor je aankomt. Leer je te ontspannen bijvoorbeeld met meditatie, yoga, die ademen of welke manier dan ook die je helpt je stress te verminderen.

Strategie 7: Kom in beweging en maak het leuk

Bewegen helpt niet tegen een ongezond eetpatroon… Dus zorg dat je je voeding aanpakt. Bewegen helpt wel om af te vallen, op gewicht te blijven en je eetlust te controleren zodat je niet te veel eet. Ideaal zou het zijn als je elke dag minstens een uur beweegt: wandelen, fietsen, tuinieren, hardlopen. En daarnaast minstens twee keer per week aan krachttraining doet. Wist je dat krachttraining de beste training is om af te vallen? Je maakt je spieren sterker, waardoor je verbranding ook in rust hoger is. Wat je ook doet, zorg dat je er plezier in krijgt, zodat je ermee doorgaat.

Strategie 8: Bonus: Drink voldoende water

En dan de bonusstrategie: drink voldoende water. Begin als je ‘s ochtends opstaat met het drinken van een paar glazen water om de vochtbalans in je lichaam te herstellen. Plaats een fles water in beeld op je wastafel, op het aanrecht en op je bureau zodat je het niet vergeet. Water is goed voor je darmen, je huid, je nieren en het remt je hongergevoel.

Voeding is de sleutel tot een lang en gezond leven, ‘zelfs na een maaltijd kun je jezelf al beter voelen’. Als je kiest voor de juiste voeding dan oefen je een directe invloed uit op de volgende dingen:

 • De hoeveel energie je hebt
 • De hormonen je lichaam aanmaakt
 • Het verjongen van cellen
 • Je immuunsysteem ondersteunen
 • Je mentale gesteldheid

Maak een Gezonde Keuze

Veel mensen eten voeding waarvan ze denken dat het gezond is. In werkelijkheid zijn deze producten echter niet zo gezond. Overgewicht, vermoeidheid, huidproblemen, haaruitval, plaatselijk toename van vet en diverse ziektes ontstaan in de essentie door wat je eet. Eten is een methode om ons direct beter te voelen, door het maken van de juiste keuzes zul je merken dat je jezelf beter gaat voelen. Ik wil je hier graag bij helpen d.m.v. het unieke 12 weken durende succesvolle PSB-FIT lifestyle programma.

Dit ga je bereiken in de komende 12 weken:

 • Je gaat fysiek qua “echte” leeftijd 10 – 20 jaar terug in de tijd, oftewel “aan de binnenkant” het lijf krijgen dat je 10 tot 20 jaar geleden had
 • Je gaat de verbinding met jezelf terug krijgen
 • Je gaat eindelijk je beste lijf ooit krijgen: super sterk, super fit, een strak lichaam (je hebt de touwtjes in handen en creëert je lijf zoals je voor ogen hebt
 • Je gaat mentaal sterker worden: helderder denken, meer focus
 • Je gaat mentaal rustiger worden: beter in je energie zitten en dagelijks meer in lijn met jezelf leven
 • Je gaat gelukkiger zijn: meer in het moment zijn, genieten van alles wat gaande is in je leven – en de groei in je grootste uitdagingen zien
 • Je gaat meer mentale weerstand krijgen: problemen van buitenaf beter aan kunnen, het je niet laten beïnvloeden
 • Je gaat veel meer energie hebben: de hele dag energie in je lijf, vanaf het moment dat je wakker wordt
 • Je gaat beter ’s avonds kunnen ontspannen: goed in slaap vallen, en goed doorslapen
 • Je gaat minder vaak ziek zijn: als “het heerst” gaat het aan jou voorbij, omdat je weerstand goed is
 • Je huid gaat er jonger uit zien, mensen gaan zeggen: “wat is er met jou gebeurd” (omdat ze zo positief verrast zijn)
 • Je lijf gaat “schoon” zijn. Vrij van toxische stoffen. Geen buikpijn meer, gasvorming, migraine, vermoeidheid of onregelmatige huid
 • Je gaat je mentale prestaties verbeteren: helderder kunnen denken, dingen in je leven beter kunnen zien zoals ze echt zijn
 • Je gaat stress in je lijf herkennen – herkennen als je UIT je eigen energie bent, en hoe je daar weer in terug kunt komen
 • Je gaat ontdekken hoe je jezelf kunt motiveren – no matter what: hoe je mentaal de baas wordt over je eigen patronen en je dingen gedaan krijgt
 • Je gaat veel meer rust in je leven creëren en balans vinden tussen “zijn” en “bereiken”

Samengevat

 • Je gaat je lijf bouwen: de conditie die je wilt, het strakke lijf dat je wilt, de spieren die je wilt.
 • Jij werkt vanuit je eigen doel.
 • Je gaat jezelf vinden: in lijn zijn met wie je bent, wat je wilt, je gaat vinden wat je altijd hebt “gezocht”.
 • Je gaat dagelijks goed in je energie zitten – in je kracht.
 • Je gaat je energie vergroten. Dagelijks fit zijn, vanaf het moment dat je wakker wordt.
 • Je gaat oude gezondheidsklachten kunnen oplossen: migraine, PDS, darmklachten, vermoeidheid, huidproblemen.

Het PSB-FIT programma is niet voor iedereen

Voor wie is het programma niet geschikt.

 • Wanneer jij geen commitment met jezelf kan maken om 12 weken van je leven dit programma te volgen.
 • Wanneer jij geen echte verandering wil doormaken.
 • Wanneer jij geen betere conditie wil.
 • Wanneer jij geen mentale groei wil doormaken.

Een 12 weken Transformatie van je complete fysieke en mentale gezondheid start hier

PSB-FIT werkboek

PSB-FIT receptenboek

    PSB-FIT voedingsmiddelentabel

PSB-FIT werkboek t.w.v. €97,-         PSB-FIT receptenboek t.w.v. €47,-     PSB-FIT voedingsmiddelentabel t.w.v. €37,-

 • Je gaat krijgen het complete PSB-FIT werkboek ter waarde van € 97
 • Daarnaast ontvang je het PSB-FIT receptenboek met heerlijke recepten en 15 complete dag menu’s ter waarde van € 47
 • Je krijgt het PSB-FIT voedingsmiddelenboek die je alles laat zien met betrekking tot de samenstelling van voedingsproducten ter waarde van € 37
 • Wekelijke gewichtsmetingen ter waarde van € 87
 • Bij aanvang, in week 6 en aan het einde van het traject doen we lichaamsmetingen ter waarde van € 197
 • 1x gezamenlijke training per week ter waarde van  € 51
 • 1x buddy training met trainingen die je van mij ontvangt € 51
 • 1x groepsles € 51
 • Naast de 3 trainingen krijg je onbeperkt toegang tot alle PSB lessen en trainingen €153
 • 5 keer per week ontvang je mijn voedingsevaluatie aan de hand van jouw voedingsdagboeken ter waarde van  € 1.164
 • Je gaat verbonden zijn met een Community van andere deelnemers waarmee je samen door het groeiproces gaat. Waarde onbetaalbaar

Totaal ter waarde van: € 1.935

21 september 2021 starten we met een compleet nieuw traject.

 

Je hebt nu twee mogelijkheden. 

1. Niks doen en accepteren dat er niets veranderd in de wetenschap dat je zwaarder en zwaarder gaat worden. Je fitheid nog minder wordt en je steeds meer moeite krijgt met de dagelijkse bezigheden.

2. Starten met het PSB-FIT programma waar bij je gaat krijgen.

 • Een gezonder gewicht
 • Meer vitaliteit
 • Meer energie
 • Betere hormoonbalans
 • Verbeterde huid
 • Sterker immuunsysteem
 • Krachtige mentale gesteldheid
 • Vrolijker en blijer in je leven staan

Nu vraag je je af wat gaat mij dit kosten. Het hele programma heeft een waarde van € 1.935

Dit ga je niet betalen. 

Om een goede begeleiding te waarborgen kunnen wij een beperkt aantal mensen helpen. Vanwege het succes van het programma verwachten wij dat het snel vol zal zijn.

Als lid heb je voordeel omdat je al een programma bij ons volgt. Het lidmaatschap dat je nu betaald krijg je als korting op dit programma.

 

Betaal geen € 429,- maar € 76,50 per 4 weken voor het PSB-FIT programma.

Leden klik hier om je nu in te aan te melden

Ben je nog geen lid en wil je een nieuw begin maken met je nieuwe ik maak dan vandaag meld je dan nu aan.

Succesverhalen:

Het Succesverhaal van Romy                     

Na langere tijd niet goed in mijn vel te zitten en vooral erg onzeker te zijn besloot ik om een nieuwe stap te zetten en dat was mee doen aan PSB-FIT

In het verleden al vaker afgevallen maar door periodes dat ik niet lekker in me vel zat toch weer aangekomen. Het was echt tijd dat ik 3 maanden lang geen excuus meer had en er voor de volle 100 procent ervoor moest gaan! Vrienden verklaarde me voor gek als ik om 8:30uur weer richting het sporten ging ik begon me steeds meer zekerder te voelen van mijzelf.

Toen me gevraagd werd of ik mijn verhaal wilde delen moest ik er wel even over nadenken, ik schaamde me enorm maar tegelijkertijd ben ik super trots wat ik heb bereikt en ik ga vrolijk nog door knallen! Ik ben nog niet waar ik wil zijn maar wel veel dichterbij dan drie maanden geleden! Mijn dank is groot naar de trainers en mijn sportmaatjes, zij hebben me continue weten te motiveren!

 

Het succesverhaal van Alexandra Coolen

Ik zag op Facebook succes verhalen voorbij komen van mensen die PSB-FIT hadden gedaan ik dacht wauw wat goed van hun!

Ik ben zo blij dat ik dit gedaan heb, mijn conditie is verdubbeld en mijn buikomvang met 18 cm verkleind! Ik ben het gewicht van mijn oudste dochter gewoon kwijtgeraakt, 23 kilo!

Van toch soms maat 48 naar 42 gegaan. Ik raad PSB-FIT echt aan! De eerste weken even wennen aan het eten maken geen zakjes en pakjes meer gebruiken maar het went super snel!