Planning en overzicht lessen PSB tijdens de lockdown.

Sportmaterialen uitleen voor thuis sporten, live online lessen via Zoom en Youtube kanaal volgen.

Waar de meeste sportscholen gesloten blijven, geeft Personal Sports Brummen jouw de unieke mogelijkheid om sportmaterialen te lenen tijdens de lockdown, zodat je jouw favorite les of workout kan blijven beoefenen. Zoals een spinningfiets of een set Pump of Core materialen. Zodat je thuis kan meedoen met een online les via Zoom of een les kan volgen op je eigen tijd via Youtube.

Bij het ophalen van de materialen dien je een uitleenovereenkomst te tekenen zodat we weten wie welke materialen heeft geleend. Stuur even een WhatsApp naar Christel en we reserveren de materialen voor je. Materialen worden beschikbaar gesteld op volgorde van binnenkomst van de aanvraag.

De afhaal dagen zijn;

  • Dinsdag 21 december tussen 19:00 – 20:00 uur
  • Woensdag 22 december tussen 19.00 – 20.00 uur

LET OP: We hebben nog een paar spinningsfietsen en enkele Pump/Core sets beschikbaar. Wil je hier gebruik van laat het z.s.m. weten.

Om organisatorische redenen worden de online lessen gegeven vanaf maandag 27 januari. Je kan vanaf vandaag alle beschikbare lessen via youtube op je eigen tijd volgen.

Direct thuis lessen volgen via youtube kanaal 24 h / 7 dagen per week zonder inloggen

Je kan online lessen volgen via ons youtube kanaal op je eigen tijdstip. Meerdere lesvarianten worden nog toegevoegd. Klik op de link voor je favorite les om meteen te kunnen beginnen.

Spinning:

Les 1 klik hier

Les 2 klik hier 30-12-21

Les 3 klik hier 04-01-2022

Core:       

Les 1 klik hier

Les 2 klik hier

Les 3 klik hier

Body pump:

Les 1 klik hier

Les 2 klik hier PSB pump 115 Christel

Les 3 klik hier PSB pump 116  Anke en Christel

Body Combat:

Les 1 klik hier

Sh’bam:

les 1 klik hier

Les 2 klik hier

Power Yoga:

Les 1 klik hier

Les 2 klik hier december 2021

PSB-MIX:

Les 1 klik hier

Les 2 klik hier PSB-MIX 05-01-2022

 

 

Live online thuis lessen via Zoom (aanmelden via Eversports App)

Je ontvangt een link in je mail box waar je op kan klikken.
De online lessen worden vanaf maandag 27 december live gegeven via Zoom. De lessen worden verzorgd door Christel of Anke.
Er worden geen lessen gegeven op vrijdag 31 december tot en met zondag 2 januari.

Check ook telkens je email (let op mogelijk in de spamfolder)
Je krijgt dan een toegangslink via de EversportsApp

LET OP: Je dient jezelf wel aan te melden via de Eversports App om de link te ontvangen.
Indeling online lessen
Spinning
Combat
Pump
PSB-MIX / Core
Power Yoga
Maandag18.30
19.30
Dinsdag19.00
Woensdag9.00
Donderdag18.30
19.30
Vrijdag9.00
Zaterdag9.00

 

Live Outdoorbootcamp op de outdoorlocatie in het bos. (aanmelden via Eversports App)

Het was door de Noodverordening van de Gemeente Brummen en de provincie Gelderland niet toegestaan om georganiseerd meerdere groepen van 2 te vormen gelijkertijd. Na overleg met het ministerie van VWS, NOC*NSF en het Platform Ondernemers in de Sport is dit versoepeld.

  • Er wordt maximaal in groepen van 2 gewerkt met een onderlinge afstand van 1,5m of meer of individueel.
  • De tweetallen mogen niet qua samenstelling wisselen tijdens de training.
  • De afstand tussen tweetallen dient minimaal 1,5m te bedragen.

De outdoorlocatie is uitermate geschikt om geen groepsvorming te realiseren. De onderlinge afstand tussen de personen is zeer groot minimaal 10m. De locatie is ook erg geschikt om de budy trainingen voor de PSB-FIT te volgen.

Voor buitensport geldt dat een QR code niet nodig is.

Je dient ten allen tijden aan te melden via de Eversports App. De outdoorbootcamp gaat door bij minimaal 2 deelnemers. Afhankelijk van de weersomstandigheden kan door de trainer besloten worden om deze geen doorgang te laten vinden. De lessen worden verzorgd door Tom of Anke.

In verband met de feestdagen is er een ingelaste outdoorbootcamp woendag 29 december om 10.00 uur. Daarna vangt de outdoorbootcamp weer aan vanaf 8 januari 2022.

Parkeren dient te geschieden op het parkeerterrein van Philadelphia.
Je kan via het zandpad aan de zijkant tussen de parkeerplaats en de naastgelegen woning op de outdoorlocatie komen door deze helemaal uit te lopen naar het bos.
Adres outdoorlocatie: Knoevenoortstraat 23, 6971 LG Brummen

Indeling live lessen in het bootcampbos en wandelenOutdoor BootcampPSB-FIT trainingWandelen
Dinsdag20.00
Zaterdag9.0010.00

Wandelen

Vanwege de versoepeling in de regels is wandelen met een groep mogelijk. Mits de onderlinge afstand 1,5m bedraagd. Dagelijks wandelen verlaagt de bloeddruk en het cholesterolgehalte in het bloed. Daarnaast verbetert het de conditie van hart en bloedvaten. Wie veel wandelt, vergroot het vermogen van de longen om zuurstof op te nemen. Wie Corona heeft doorgemaakt weet hoe belangrijk dat is. Dagelijks wandelen verlaagt het risico op diabetes type 2 met maar liefst 58 procent. Wil je mee wandelen meld je dan aan via de EversportsApp. Verzamelen in beginsel bij op het parkeerterrein voor het gebouw van PSB. Je krijgt WhatsApp bericht als we verzamelen op een andere locatie.

 

Personal Training

Er is met jouw individueel een dag, tijdstip gepland en een locatie afspraak gemaakt waar de training gegeven wordt. Omdat we hierdoor veel onderweg zijn, hebben we met veel puzzelen getracht een zo ideaal mogelijke planning te maken, rekening houdend met ieders voorkeur. Je dag en tijd wordt iedere week in de Eversports App geplaatst, check deze zelf ook even. Het schuiven binnen de reeds gemaakte PT planning is momenteel erg lastig. Mocht je een keer niet kunnen laat het Christel dan minimaal 24 uur van te voren weten via WhatsApp.

 

Aanbod van het trainingspakket

Alle bovenstaande planningen kunnen wijzigen naarmate er meer of minder vraag is naar een bepaalde training en geldt tijdens deze lockdown. De vorige lockdown heeft geleerd dat voor sommige onlinelessen geen vraag was. Deze zitten tijdelijk niet in het aanbod.
Is er bijvoorbeeld meer vraag naar outdoor sport of een specifieke training op een andere dag of tijdstip laat het ons weten.

 

Sportsector Essentieel

De Tweede Kamer heeft een motie aangenomen dat het Kabinet moet onderzoeken om de sportsector als essentieel aan te merken en onder welke voorwaarden. Eind januari komt de Minister met een eerste berichtgeving. We gaan er vanuit dat het daarna nog wel enige tijd duurt voordat er een besluit is genomen.

 

PSB FIT

Het meest succesvolle lifestyle programma van PSB gaat 8 januari weer van start.
Let op we hebben nog tot 23 december een EARLY BIRD Actie. Voor meer informatie, reviews of wil je ook meedoen klik hier

Ken je iemand die ook gewicht wil verliezen en beter in zijn vel wil zitten stuur dan gerust de pagina link door. In verband met de lockdown hebben we een paar tijdelijke wijzigingen moeten doorvoeren zodat het door kan gaan.