Personal Training

Personal training is de manier om verantwoord en effectief te trainen.

Als je wilt werken aan uw gezondheid, dan zoekt je waarschijnlijk de beste ondersteuning. De meeste effectieve manier om jouw fysieke doelen te behalen is personal training. Of je nou wilt afvallen, fitter worden, een gezondere leefstijl wil gaan leiden of sport specifiek wil trainen: personal training zorgt ervoor dat je op een prettige en effectieve manier uw doelstellingen behaalt. Dat doen we met een op maat gemaakt schema op basis van de 4 essentiële pijlers: training, voeding, mindset en lifestyle.  Of je nu al fit bent of helemaal nog niet. Samen gaan we op weg om de beste versie van jezelf te creëren.

Als trainer helpen we je om gewicht te verliezen, kracht en conditie op te bouwen of om leniger te worden. Daarnaast zijn wij niet alleen een coach, maar ook een vertrouwenspersoon en motivator.

Personal Training is voor alle sporters die een stap vooruit willen in hun trainingen.

Persoonlijke TrainingVoedingMotivatie/MindsetLifestyle
De reden om te kiezen voor Personal Training is voor iedereen verschillend.

De grootste voordelen van Personal Training zijn:
1 – Meer persoonlijke aandacht
2 – Snellere resultaten
3 – Altijd een stok achter de deur
4 – Sporten op het tijdstip dat U het beste uitkomt
5 – Specifieke uitleg over oefeningen die voor U het beste zijn
6 – Motiverende en Uitdagende trainingen
7 – Trainingen aangepast op Uw lichamelijke klachten
8 – Tijdsbesparend door effectieve en efficiënte trainingen
9 – Personal Training is nooit saai
Voeding is wellicht één van de belangrijkste factoren die bijdragen aan uw gezondheid en het goed functioneren van uw lichaam. U bent letterlijk het resultaat van wat u eet. Voeding is dus een heel bepalende factor in het behalen van uw gezondheidsdoelen. Algemeen voedingsadvies heeft een kleine kans van slagen op een specifiek lichaam met specifieke doelen. Een voedingsschema op maat helpt u om uw doelen te bereiken op een manier die beter past bij uw persoonlijke situatie en uw lichaam.Voor het behalen van iedere doelstelling zult u acties moeten ondernemen. Sommige acties zijn makkelijker te volbrengen dan andere. We weten allemaal meestal eigenlijk wel wat we moeten doen om dit voor elkaar te krijgen, maar haken toch vaak voortijdig af.
Wij zullen u helpen bij het onderzoeken van uw bewuste en onbewuste motieven.

Niet alleen ondersteunen en motiveren wij u hierbij, wij leren u gedurende het hele trainingstraject ook alles over zelfdiscipline en zelfverantwoordelijkheid.
Ons gezamenlijke doel is uiteindelijk dat u uw lifestyle zodanig aanpast en verbetert dat u uw doelen niet alleen behaalt, maar ook op de lange termijn weet te behouden, zonder terug te vallen in uw oude gewoontes.

Een Personal Training wordt specifiek aangepast naar gelang Uw wensen en mogelijkheden. Een Personal Training kan bijvoorbeeld 1-2-3 keer per week maar ook 30-45-60 minuten. 

We beginnen met een uitgebreid intakegesprek. In dit intakegesprek bespreek je je sportverleden, eventuele lichamelijke klachten en medische achtergrond. Je persoonlijke doelen worden vastgesteld en aan de hand van deze gegevens maken wij een trainingsprogramma op het gebied van bewegen, voeding en leefstijl voor je.

Personal training heeft vele voordelen:

  • Je krijgt effectieve begeleiding
  • Een optimaal resultaat
  • Persoonlijke aandacht
  • Je bespaart jezelf tijd
  • De kennis en ervaring die wij in de afgelopen jaren hebben opgedaan dragen wij graag over naar jou.

Waarom is personal training effectief?

  • Een personal trainer helpt je om gewicht te verliezen, kracht en conditietrainingen op te zetten of om leniger te worden.
  • Een personal trainer kan naast daarnaast ook een vertrouwenspersoon, een leraar, een bron van inspiratie en motivatie zijn. Praktisch gezien kun je ze het best omschrijven door wat ze doen: het geven van veilige, effectieve, individuele trainingen. Steeds meer trainers ondernemen ook actie tegen stress, roken en een slecht dieet en kunnen je helpen om andere  slechte gewoonten af te leren.
  • Een personal trainer wordt vaak gezien als een spierbundel die jou gaat afbeulen. Dit is slechts een deel van het plaatje. Iedereen kan een personal trainer inhuren die bij zijn persoonlijkheid, conditie en doelen past. Sporters huren een trainer in om buiten het seizoen toch in vorm te blijven. Maar ook mensen die herstellen van een blessure roepen de hulp van een personal trainer in.

Bij PSB bieden we de mogelijkheid om de Personal Trainingen in overleg samen te stellen naar uw wensen.

Neem contact met ons op, mail naar psbbrummen@gmail.com

Bel of stuur een WhatsApp bericht naar: 0630923552

 

Lees ook wat anderen vinden van het sporten bij PSB

Jacqueline Van Hout
Jacqueline Van Hout
06/07/2021
Jose Bo
Jose Bo
29/03/2021
Jesper Klaasen
Jesper Klaasen
16/08/2019
Thijs Biezeman
Thijs Biezeman
23/07/2019
P B
P B
07/02/2019
Mirre Hupkes
Mirre Hupkes
11/12/2018
Victor van Ravenswoud
Victor van Ravenswoud
22/09/2018
Harry Elbers
Harry Elbers
21/06/2018
Ongedwongen en prettige sfeer met fijne trainers om je lichaam een boost te geven (je moet het nog wel steeds zelf doen).
Martine Rougoor
Martine Rougoor
22/12/2017
Kleinschalig en gezellig!
Lotte Waanders
Lotte Waanders
09/10/2017

Wacht nu niet langer en neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek onder genot van een kopje koffie of thee!

Gebruik deze link naar het contactformulier wij nemen binnen 24 uur contact met jou op.