personal trainer trainingBen je het alleen sporten ook zo zat en ben je op zoek naar een personal trainer in Zutphen omdat de motivatie ontbreekt en jij je doelen niet haalt?

  • Heb al een tijd niet gesport maar je voelt je onzeker over je eigen mogelijkheden.
  • Je wilt revalideren na een blessure.
  • Wil je doelgericht werken aan je doelstelling.
  • Je wilt meer prikkels en je intensiteit verhogen maar je weet niet goed hoe.
  • Wil je 1 op 1 werken met een eigen personal trainer?

Dan zit je goed bij Personal Sports Brummen! een kleinschalige, gezellige, professioneel ingerichte sportschool met aandacht voor jou.

Jouw wensen staan centraal bij PSB. Te denken valt daarbij aan: het verliezen van gewicht, het verbeteren van conditie, sporten met gezondheidsklachten, het sporten voor een fit lichaam, het opbouwen van spiermassa of het herstellen na een blessure en personal training.

Waarom Personal Trainer Zutphen

Je hebt gezondheidsdoelen die je graag wilt behalen, maar na een tijdje verlies je je motivatie. Je voelt je gefrustreerd omdat je niet je doel bereikt. Daarom is een personal trainer in Zutphen de beste mogelijkheid om jouw gewenste doelen te behalen. Hierdoor blijf je goed gemotiveerd en behaal je voordat je het weet jouw doelen.

De extra hulp om jouw doelen te behalen kan erg fijn zijn, maar hoe helpt onze personal trainer in Zutphen jouw precies? Jouw persoonlijke trainer maakt eerst een trainings- en voedingsschema dat volledig op jouw lichaam en leefstijl is aangepast. Tijdens de trainingen zorgt jouw trainer ervoor dat jij gemotiveerd blijft en dat je de oefeningen juist uitvoert om blessures te voorkomen.

Bij Personal Sports Brummen wordt je begeleid door een deskundige personal trainer met passie en kennis van sport.

Maak een afspraak voor een intake gesprek. Bel ons of neem hier contact met ons op voor meer informatie.

PSB biedt voor elke sporter een personal trainer in Zutphen aan. Het maakt niet uit of je net begint, herstelt van een blessure of wat ouder bent. Wij zorgen ervoor dat u als sporter bij ons terecht kunt voor een passende personal training. Bij PSB denken we in mogelijkheden.