Fast&FIT mix les

photodune-4821778-body-building-xs

Fast&Fit mix les

Fast&Fit mix les  is de uitdagende en stoere training, die geschikt is voor iedereen die  super snel, super fit wilt worden! Bij Fast&Fit voer je meerdere korte sessies van intervaltraining uit op een extreem hoge intensiteit. Korte, maar super intensieve kracht- en energie uitbarstingen. Deze manier van trainen maakt de Fast&Fit mix les een effectieve en efficiënte manier om snel vet te verbranden, spieren te ontwikkelen en conditie te verbeteren.

Deze korte, intensieve trainingen zijn uiterst effectief om een aantal redenen:

  • Meer spiermassa creëren. Hoe meer spiermassa, hoe meer verbranding. Zelfs in rust.
  • Extra calorieën verbranden, ook lang na de training. Tot na 36 uur naar de High Intensity Interval Training blijft je metabolisme gestimuleerd, terwijl het herstel van het lichaam blijft doorgaan.

Wat is intervaltraining precies? Zoals de naam het zegt, is het ‘trainen in intervallen’. Je wisselt continu het tempo van de training; enkele minuten op volle kracht, en dan weer op een gemiddeld tempo. De voordelen van intervaltrainingen zijn:

  • Het kost minder tijd
  • Je krijgt meer spieren
  • Je verbrandt meer vet
  • Je ziet sneller resultaten

Gemiddeld calorieverbruik: 300 kcal per les

Een typische Fast&Fit mix les

Fast&Fit geeft je door een combinatie van kracht- en conditietraining in slechts 30 minuten een fullbody workout! Onder leiding van een gecertificeerde groepslesinstructeur wordt er met een minimale tijdinvestering, een maximaal resultaat behaald én zal je het uiterste uit jezelf halen.

Een Fast&Fit les kent een vaste opbouw. Je maakt een vliegende start met de versnelde warming-up die je hartslag direct laat stijgen. Na de warming-up is het tijd om je spieren flink aan het werk te zetten door middel van een losse schijf en een barbell. Het doel van Fast&Fit  is altijd het maken van zoveel mogelijk herhalingen op een zo hoog mogelijk tempo! Nadat je spieren zijn uitgeput, volgen de laatste onderdelen van de High Intensity Interval training, waarbij je hartslag zal pieken en het zweet je uitbreekt! Vervolgens doe je een stapje terug. Je brengt je hartslag naar beneden en sluit af met een pittige core training. Het einde van iedere Fast&Fit les zal voelen als een ware overwinning! Doordat je zelf het gewicht van de barbell bepaalt is Fast&Fit  geschikt voor ieder fitnessniveau.