Core-Fit

Afbeeldingsresultaat voor cx works

Core-Fit is een 30-minuten durende training, die het beste van een groepsfitness les en een Personal Training sessie combineert. Core-Fit concentreert zich op de midsectie, versterkt en vormt de buik- en bilspieren, terwijl het ook de functionele kracht verbetert en het preventief werkt tegen blessures.

Gedurende 30 minuten, en zes verschillende tracks, train je de romp en de spieren die je boven- en onderlichaam met elkaar verbinden. Het is geweldig voor het verstevigen en strakker maken van de buik- en bilspieren, terwijl het ook de functionele kracht verbetert en het preventief werkt tegen blessures.


EEN TYPISCHE LES

Slechts 30 minuten Core-Fit is alles wat je nodig hebt om je core een uitdagende workout te geven met een mix van geïsoleerde oefeningen, zoals crunches of leg extensions, die de focus leggen op een specifieke spiergroep of op twee of meer spiergroepen tegelijk.

Tijdens de warming-up worden je spieren warm en leer je hoe je met deze spieren om moet gaan. In staande positie train je jouw bilspieren en buikspieren en krijg je  inzicht in de wijze waarop deze spieren tijdens dagelijkse activiteiten werken.

Vraagt het uiterste van je bilspieren door middel van squats en heupbewegingen. Legt de focus op je rugspieren ter versteviging van de romp en je houding

Je krijgt een snelle en efficiënte workout in slechts 30 minuten.

VOORDELEN

  • Core-Fit is een stoere workout die je mentaal en fysiek uitdaagt.
  • Je kernspieren (buik, billen en rug) worden strakker en sterker.
  • Core-Fit verbetert je functionele kracht ter bevordering van je balans, mobiliteit en preventie van blessures.
  • Je ontdekt dat je core een positief effect heeft op je lichamelijke gezondheid.
  • Core-Fit motiveert je om buiten je comfort-zone te treden.