Circuittraining

Circuittraining

Bij een circuittraining worden alle spiergroepen in het hele lichaam getraind.

Deze training is een effectieve training om op een snelle, leuke én verantwoorde manier te werken aan je fitheid, kracht en conditie. Functioneel trainen in groepsverband staat centraal in deze les. Plezier, afwisseling en de hoge intensiteit van deze totale les zorgen voor snel resultaat. Tijdens deze les werken we met stations die door de trainer worden uitgezet. Je maakt een ronde langs alle stations in diverse tijdsblokken. Deze ronde word afhankelijk van de gekozen werktijd bij de stations 2 of 3 keer herhaald. Tussen elk station zit een kleine pauze zodat er gewisseld kan worden van station. Wanneer er een volledige ronde gedaan is nemen we even een korte drinkpauze alvorens we de nieuwe ronde beginnen.

Deze les is een geschikte les voor ieder niveau. Diegene die je namelijk uitdaagt, ben je zelf. De training laat je versteld staan van je eigen prestaties. Ideaal als je wilt werken aan je lijf en topconditie.

Je traint alle belangrijke spiergroepen, terwijl je wordt aangemoedigd door de instructeur.

Het maximum aantal deelnemers aan deze les is 12.

  • Circuittraining is voor iedereen, van jong tot oud
  • Uitdagend en grensverleggend
  • Werken aan uithoudingsvermogen en spierkracht
  • Leuk en afwisselend

De circuittraining wordt regelmatig gegeven. Check hier de agenda wanneer jij deze geweldige training kan volgen.

Iedere donderdagochtend wordt het seniorencircuit gegeven, met na afloop een heerlijk kopje koffie of thee. Check de agenda voor het exacte tijdstip