INGREDIËNTEN450 g kipfilet3 paprika’s, in repen1 zoete ui, in halve ringen1 el. extra olijfolie2 tl. chilipoeder2 tl. paprikapoeder2 tl. komijnpoeder1 teen knoflook1 tl. zout680 g bloemkoolrijst40 g verse koriander, gehakt2 el. citroensapavocado om erbij te serveren BEREIDINGSWIJZE1. Verwarm de oven tot 200 graden Celsius. Leg de kipfilet op de helft van een bakplaat en leg de paprika’s en ui op de andere helft. Druppel olijfolie over de kip en groentes.2. Doe het chilipoeder, paprikapoeder, komijnpoeder, de knoflook en het zout in een klein kommetje en roer door elkaar. Strooi het mengsel over de kip en groentes en draai ze om zodat alle kanten bedekt worden. Schuif de bakplaat in de voorverwarmde oven tot de kerntemperatuur van de kip 77 graden Celsius is en de groentes geroosterd zijn na zo’n 30 minuten.3. Bereid intussen de bloemkoolrijst volgens de verpakking Doe vervolgens de koriander en het limoensap erbij.4. Serveer de kip en groentes over de bloemkoolrijst heen in kommetjes en garneer met kaas, zure room en avocado.Meer heerlijke PSB FIT recepten vind je hier:Ontbijt receptenLunch recepten Diner receptenGezonde snacks