Bedrijfsfitness bij PSB

bedrijfsfitness

 

Werken aan je doel én het gelukkige gevoel

Sporten Werkt. Gun jezelf het fitte en fijne gevoel na weer een lekkere training. Door te bewegen komt er namelijk een boost geluksstofjes vrij in je hersenen. Dit heb je aan jouw eigen inspanning te danken! Waar wacht je nog op? Let’s go!

Wist je dat je ook kan genieten van een mooi financieel voordeel? Onze sport locatie is aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland. Een partij die samenwerkt met talloze werkgevers. Bekijk of jij met bedrijfsfitness kan genieten van een mooi financieel voordeel bij onze sport locatie en/of tip vrijblijvend je werkgever over deze arbeidsvoorwaarde. Dit en meer interessante sportweetjes vind je op www.sportenwerkt.nl.

#sportenwerkt @bedrijfsfitnessnederland

Personal Sports Brummen is aangesloten bij het Nationaal Bedrijfsfitness Plan en bij Benvitaal bedrijfsfitness  waardoor we bedrijfsfitness kunnen aanbieden.

Een unieke arbeidsvoorwaarde die werknemers van deelnemende bedrijven de mogelijkheid biedt om met gemiddeld 40% belastingvoordeel te gaan fitnessen!

Neemt jouw bedrijf nog geen deel aan een Bedrijfsfitness Plan? Ga dan naar www.bedrijfsfitnessnederland.nl of www.benvitaal.nl en tip je werkgever. Of neem voor meer informatie contact op met Bedrijfsfitness Nederland, de organisatie die het Nationaal Bedrijfsfitness Plan voor werkgevers geheel kosteloos verzorgt.

 

Korting op je sport abonnement als werknemer

Je weet waarschijnlijk al wel dat sporten goed voor je is. Je wordt er fit en vitaal van, je weerstand neemt toe en dat geeft weer een boost aan je algehele welbevinden. Maar misschien heb je nog niet de juiste sport kunnen vinden, of schrik je terug voor de kosten van een abonnement bij een sportschool. Of je hebt al lang een abonnement, maar je zou daar graag op besparen. In al die gevallen is het Nationaal Bedrijfsfitness Plan iets voor jou. Ontdek de voordelen van bedrijfsfitness voor jou als werknemer.

Houd uw werknemers gezond en vitaal

Met het Nationaal Bedrijfsfitness Plan als dé gezonde arbeidsvoorwaarde stimuleert u uw personeel in sport en vitaliteit. Het geeft medewerkers de mogelijkheid om met gemiddeld 40% belastingvoordeel te fitnessen bij PSB! Dit maakt fitness ineens een stuk voordeliger.

Voordelen Bedrijfsfitness

Bedrijfsfitness Nederland als ervaren intermediair in fiscaalvoordelige bedrijfsfitnessregelingen faciliteert het grootste bedrijfsfitnessnetwerk van Nederland. Met meer dan 1.700 aangesloten fitnesscentra is er voor medewerkers altijd wel een geschikt fitnesscentrum te vinden, vaak zelfs in de eigen woonplaats! Deze keuzevrijheid in combinatie met het belastingvoordeel op het abonnementstarief, maakt het Nationaal Bedrijfsfitness Plan een aantrekkelijke en gezonde arbeidsvoorwaarde. Bedrijfsfitness Nederland neemt bovendien de gehele opzet, implementatie en uitvoering van het Nationaal Bedrijfsfitness Plan voor uw organisatie kosteloos uit handen!

Waarom bedrijfsfitness?

Fitness is de meest beoefende sport in Nederland, is overal in het land te beoefenen en heeft slechts een zeer geringe kans op blessures. Deze pluspunten in combinatie met de fiscale mogelijkheden vanuit de Belastingdienst en de laagdrempeligheid om bedrijfsfitness binnen het cafetariamodel te integreren, maken bedrijfsfitness een ideale arbeidsvoorwaarde. Het is bovendien niet alleen gezond en motiverend, maar levert ook een bijdrage aan het terugdringen van verzuim.

Een sportende medewerker is productiever, fitter én verzuimt gemiddeld 6 dagen per jaar minder. Het is bewezen dat door het wegnemen van een financiële drempel er meer mensen gaan sporten. Fitte medewerkers zijn bovendien creatiever, productiever en hebben meer plezier in hun werk.

Bedrijfsfitness is dus niet alleen gezond voor uw medewerkers, maar ook voor uw organisatie!

Tarieven bedrijfsfitness

Small-Group groepslessenMaandbedrag
6 maanden 1* per week€49,41
6 maanden onbeperkt€56,54
12 maanden 1* per week€45,83
12 maanden onbeperkt€51,75
Personal TrainingMaandbedrag
12 maanden 1* per week 30 minuten€168,19
12 maanden 1* per week 45 minuten€214,16

Hier gaat jouw belastingvoordeel nog af. Meer weten of aanmelden neem hier contact op.

 

Lees ook wat anderen vinden van het sporten bij PSB

Jacqueline Van Hout
Jacqueline Van Hout
06/07/2021
Jose Bo
Jose Bo
29/03/2021
Jesper Klaasen
Jesper Klaasen
16/08/2019
Thijs Biezeman
Thijs Biezeman
23/07/2019
P B
P B
07/02/2019
Mirre Hupkes
Mirre Hupkes
11/12/2018
Victor van Ravenswoud
Victor van Ravenswoud
22/09/2018
Harry Elbers
Harry Elbers
21/06/2018
Ongedwongen en prettige sfeer met fijne trainers om je lichaam een boost te geven (je moet het nog wel steeds zelf doen).
Martine Rougoor
Martine Rougoor
22/12/2017
Kleinschalig en gezellig!
Lotte Waanders
Lotte Waanders
09/10/2017

Ook lekker werken aan je conditie en super snel, super fit wil worden via bedrijfsfitness bij PSB? Neem contact met ons op en test ons zelf uit.