Samen sporten

Dank je wel voor je aanmelding bij PSB.

Hoe fijn is dit, door het aanmaken van je account kun je vandaag nog beginnen met sporten bij PSB en komen kennismaken met alle leuke lessen en trainingen die wij voor jou op het lesrooster hebben staan.

Om je aanmelding nog feestelijker te maken mag je geheel gratis een bekende deel laten uitmaken van je aanmelding door hem of haar aan te melden voor de Bring a Friend actie.

Hoe leuk is dat, geheel gratis samen komen sporten.

INSPIREER JIJ EEN BEKENDE OM OOK LID TE WORDEN?!

 

Inspanning leidt tot een betere vorm van ontspanning. Ga ook voor een maximaal energieniveau. Het leukste is is als je dat samen kunt doen. Neem daarom een sportpartner mee naar PSB. Introduceer deze als nieuw lid en motiveer elkaar tijdens de trainingen.

Een voordeel van samen sporten is dat je vaak extra hard je best doet. Mensen haken minder snel af omdat ze hun sportmaatje niet in de steek willen laten, ook vanwege een stukje competitie en sociale druk ga je sneller tot het uiterste. Bovendien versterkt samen sporten de vriendschap en maakt het je gelukkiger doordat je meer endorfine aanmaakt. Dit stofje zorgt voor een geluksgevoel en verbetert de sportprestaties. 
Daarnaast zijn er nog meer redenen waarom samen sporten motiverend en leuk is:

  • Je gaat sneller en vaker sporten omdat je met iemand anders afspreekt, aangezien je diegene niet teleur wilt stellen.
  • Je hebt plezier in het sporten en je haalt het beste in elkaar naar boven.
  • Je deelt de progressie en prestaties met elkaar, dit geeft je een goed gevoel en een enorme voldoening waardoor je gemotiveerd blijft.

Kortom, genoeg redenen om samen je sportieve doelen te bereiken!

Deelnemen aan de Bring a Friend actie kan via onderstaande link. 

.

Adres:

Personal Sports Brummen

Mercuriusweg 11

6971GV Brummen

Tel: 0630923552

Mail: psbbrummen@gmail.com