60+ Fit

60+ Fit

60+ fit is de groepsles voor 60-plussers. Omdat bewegen belangrijk is voor jong én oud, biedt PSB deze les aan. Deze les is de ideale manier voor 60 plussers om aan conditie, uithoudingsvermogen en lenigheid te werken. Je houdt je spieren en gewrichten soepel. Daarnaast kun je tijdens deze les samen met leeftijdsgenoten aan een betere lichamelijke conditie werken, wat het natuurlijk extra leuk maakt. Werk in een ontspannen en gezellige sfeer aan je algehele fitheid tijdens deze les bij PSB!

Een 60+ Fit les vindt zowel in de groepsleszaal als in de fitnesszaal plaats. In de groepsleszaal wordt er een mix van oefeningen gedaan om de spieren goed op te warmen en de conditie te verbeteren. Na een goede warming-up is het tijd om de fitnesszaal in te gaan. Hierbij ligt de focus voornamelijk op krachtoefeningen. De combinatie van verschillende krachtoefeningen zorgt voor soepelere spieren en gewrichten. Al snel zal je merken dat je houding in het dagelijks leven verbetert, waardoor je minder last zal hebben van pijn- en stijfheidsklachten. Tijdens de oefeningen word je te allen tijde begeleid door een gecertificeerde instructeur! Door de verschillende opties is de les zowel te volgen voor beginnende als gevorderde sporters.

Je kunt 2 keer per week terecht bij PSB: op dinsdag en donderdagochtend. Op deze momenten komt een gezellige club 60-plussers samen bij PSB en werken we samen aan uw gezondheid.

Waarom senioren fitness

• Conditie opbouwen en fitter worden
• Behendigheid en coördinatie verbeteren
• Gezonder worden
• Teamtraining is gezellig; dit werkt motiverend
• Vet verbranden
• Kracht opbouwen door spierversterking

Je bent altijd van harte welkom om een proefles te komen volgen, we staan je graag te woord en beantwoorden al jouw vragen.

Samen komen we er zeker uit.