50+ Fit

50+ Fit

50+ Fit senioren fitness is de groepsles voor 50-plussers. Omdat bewegen belangrijk is voor jong én oud, biedt PSB 50+ Fit aan. Deze les is de ideale manier voor 50 plussers om aan conditie, uithoudingsvermogen en lenigheid te werken. Met 50+ Fit houdt je spieren en gewrichten soepel. Daarnaast kun je tijdens deze les samen met leeftijdsgenoten aan een betere lichamelijke conditie werken, wat het natuurlijk extra leuk maakt. Werk in een ontspannen en gezellige sfeer aan je algehele fitheid met 50+ Fit bij PSB!

Een typische 50+ Fit les

Een typische 50+ Fit les vindt zowel in de groepsleszaal als in de fitnesszaal plaats. In de groepsleszaal wordt er een mix van oefeningen gedaan om de spieren goed op te warmen en de conditie te verbeteren. Na een goede warming-up is het tijd om de fitnesszaal in te gaan. Hierbij ligt de focus voornamelijk op krachtoefeningen. De combinatie van verschillende krachtoefeningen zorgt voor soepelere spieren en gewrichten. Al snel zal je merken dat je houding in het dagelijks leven verbetert, waardoor je minder last zal hebben van pijn- en stijfheidsklachten. Tijdens de oefeningen wordt je te allen tijde begeleid door een gecertificeerde instructeur! Door de verschillende opties is de les zowel te volgen voor beginnende als gevorderde sporters.

Voor 50+ Fit kunt u 2 keer per week terecht bij PSB: op dinsdag en donderdagochtend. Op deze momenten komt een gezellige club

50-plussers samen bij PSB en werken we samen aan uw gezondheid.

Waarom 50+ Fit

• conditie opbouwen en fitter worden
• behendigheid en coördinatie verbeteren
• gezonder worden
• teamtraining is gezellig; dit werkt motiverend
• vet verbranden
• kracht opbouwen door spierversterking

U bent altijd van harte welkom om een proefles te komen volgen, we staan u graag te woord en beantwoorden al uw vragen.

Samen komen we er zeker uit.