X-FITTT programma’s

X-FITTT is ontstaan en bedacht bij beweegcentrum Formupgrade in Arnhem. Hier worden alle verschillende X-FITTT programma’s aangeboden. Uiteindelijk is het de bedoeling dat alle X-FITTT varianten overal in het land worden aangeboden, maar in eerste instantie wordt vooral het reguliere X-FITTT programma landelijk aangeboden.

X-Fittt Regulier (BMI>28)

X-Fittt (BMI>28) is het reguliere programma voor mensen met een BMI hoger dan 28. De trainingen zijn 2 keer per week in een vaste groep en worden verzorgd door een personal trainer. Dagelijks dient u de voeding bij te houden en aan ons door te mailen, dit wordt door ons X-Fittt team gecontroleerd. Ook is er een verplicht wekelijks weegmoment. Naast de 2 vaste trainingsmomenten kunt u onbeperkt gebruik maken van alle fitness en trainingsfaciliteiten in ons centrum.

X-Fittt Regulier (BMI >28) is het ideale beweegprogramma om in korte tijd (12 weken) veel gewicht te verliezen en uw conditie snel te verbeteren.

 

X-Fittt Pro (BMI <28)

X-Fittt PRO kan ideaal als vervolg programma op X-Fittt regulier toegepast worden. Het is voor iedereen toegankelijk met een BMI lager dan 28. De trainingen zijn 2 keer per week in een vaste groep en worden verzorgd door een personal trainer. Naast de 2 vaste trainingsmomenten kunt u onbeperkt gebruik maken van alle fitness en trainingsfaciliteiten in ons centrum. De voeding dient bijgehouden te worden via onze speciale voedingsapp. De trainingen zijn het meest intensief van alle X-Fittt programma’s.

 

 

X-Fittt Nazorg traject

Alle X-Fittt programma’s duren 12 weken. Het is mogelijk om meerdere programma’s achter elkaar te volgen, echter is het de uiteindelijk bedoeling om na het programma met een regulier aanbod door te sporten. Dat kan zijn bij een vereniging, zelfstandig of in ons centrum met vrije fitness, begeleid sporten of groepslessen. Belangrijk is dat dit een sport is die leuk gevonden wordt, en of dat nu in ons centrum is, of elders doet er niet toe. Toch blijkt het in de praktijk dat in veel gevallen een stok achter de deur wordt gemist. Om die reden is er een nazorg traject. Dit kan bij ons via een personal coach of een leefstijlcoach. Er zijn verschillende trajecten en mogelijkheden, afhankelijk van de gewenste intensiviteit van de begeleiding. Ook zijn deze trajecten te combineren met andere sportabonnementen binnen ons centrum.