X-Fittt Hoe gaan we te werk

1) Intake

Na de intake bij één van onze beweegprofessionals wordt een aanvangsrapport gemaakt. Op basis van dit beweegrapport kunnen wij u adviseren over het juiste programma.

2) Voedingsplan

Vervolgens krijgt u een persoonlijk voedingsplan. Dit voedingsplan gaat van start op de dag van de kick off.

3) Kick off

De kick off is de start van het programma. Dit gebeurd met alle nieuwe deelnemers van X-Fittt gezamenlijk en is een eenmalig evenement op een zaterdag. Tijdens de kick off is er een sportevenement wat wij gebruiken als 0 meting. Of te wel dit is uw ‘conditiecijfer’ op het moment dat u aan het programma start.

Na de kick off dient u dagelijks uw voeding bij te houden en aan ons door te geven. Wij controleren op deze manier dagelijks uw voeding.

4) Vaste X-Fittt groep

Naast het dagelijks bijhouden van de voeding traint u twee keer per week met uw vaste groep onder begeleiding van een personal trainer. De groep bestaat uit maximaal 12 deelnemers. Op zaterdag is een verplicht weegmoment. Op deze manier controleren wij wekelijks de vorderingen.

Met uw groep kunt u deelnemen in een groeps’app en via onze speciale Virtuagym app mag u gebruik maken van de voedingsapp, trainingsapp en online coachingsmodule. Dit klinkt ingewikkeld, maar is erg gebruiksvriendelijk en zal tijdens het programma uitgelegd worden.

5) Overige aanbod

Naast de 2 vaste groepslessen verwachten wij dat u minimaal 1 keer per week zelf een training inplant. Dit mag zelfstandig buiten of bij ons op de sportschool, maar kan ook in groepsverband met onze groepslessen of via de mogelijkheid small Group training. Heeft u onvoldoende aan 1 keer per week? Dan mag u 6 dagen per week gebruik maken van alle mogelijkheden binnen ons centrum.

6) De begeleiding

De groepslessen worden altijd door vaste trainers gegeven.

7) Eindmeting

In de weken 11 en 12 van het programma worden de eindmetingen ingepland. Tijdens deze eindmeting worden de zelfde testen herhaalt als tijdens de intake. Ook wordt het mogelijke nazorg traject besproken.

8) Afsluiting

Na 12 weken sluiten we het programma af met hetzelfde sportevenement als de kick off. Tijdens dit sportevenement vergelijken we de resultaten en zorgen we voor een onvergetelijke sportprestatie.

9) Nazorg traject

Na 12 weken zijn bij iedereen de resultaten goed zichtbaar, echter bent u er dan nog lang niet. Het is de kunst om de gezonde leefstijl vast te houden. Om die reden zijn er meerdere nazorg programma’s in ons centrum. Tijdens de eindmeting zal dit met u persoonlijk besproken worden.