Havermout wrap met zalm

Havermout wraps met zalm
Voor 2 wraps:
50 gr havermout
1 ei
100 ml amandelmelk
snuf zout
olie om in te bakken
Voor de vulling:
2 handjes veldsla
100 gr gerookte zalm
4 el hüttenkäse
2 tl citroensap
peper
Nodig: beslagkom, keukenmachine of koffiemolentje, koekenpan
Bereiden: Doe de havermout in de keukenmachine of in het koffiemolentje en maal tot meel. Doe het meel in de beslagkom en doe hier de eieren, de amandelmelk en een snuf zout bij. Kluts tot een glad beslag.

Zet de pan op het vuur en laat warm worden. Doe wat olie in de pan en schenk een beetje van het beslag in d e pan. Laat het beslag goed over de pan uitlopen, zo krijg je een fijne dunne wrap. Laat zachtjes garen en draai de havermout wrap om als de onderkant mooi bruin is. Laat de andere kant ook even bruin worden en haal de wrap dan uit de pan. Bak zo ook de andere wrap.
En dan nu het makkelijkste van dit hele recept – en mijn favorite part – het beleggen van de wrap! Ik legde eerst de plakjes zalm op de wrap, daarna wat veldsla en hier en daar een beetje hüttenkäse. Daarna nog wat druppels citroensap en een klein beetje peper er overheen, oprollen en smullen maar!