Gevulde courgette met kipgehakt, mais en zwarte bonen

Voor 2 personen:
2 courgettes
150 gr kipgehakt
1 rode ui
1 teen knoflook
125 gr mais (klein potje)
125 gr zwarte bonen (klein potje)
1,5 tl komijn
peper
zout
chilivlokken
10 bolletjes mini mozzarella
50 gr 20+ kaas, geraspt
olie om te bakken
Nodig; ovenschaal, koekenpan, vergiet.

Bereiden: Verwarm de oven voor op 180 graden.
Snij de courgettes in de lengte doormidden en snij met een scherp mes het vruchtvlees eruit. Hou dit even apart. Besprenkel de courgettes met een druppel olijfolie en wat peper en zout en schuif voor 15 minuten de oven in.
Schil en snipper de ui. Snij ook het vruchtvlees van de courgette fijn. Plet de knoflook en verwijder de schil.
Verwarm een druppel olie in de koekenpan. Fruit hier de ui in aan en pers de knoflook erbij uit. Voeg het kipgehakt  toe en bak dit bruin. Doe dan ook het vruchtvlees van de courgettes in de pan. Bak even mee.
Laat de mais en zwarte bonen uitlekken in een vergiet en spoel even af met water. Voeg toe aan de pan met kipgehakt. Breng het gehakt mengsel op smaak met komijn, peper, zout en chilivlokken.

Halveer de bolletjes mozzarella.
Haal de courgettes uit de oven en verdeel het mengsel van kipgehakt en groente, mais en bonen over de courgettes. Leg de bolletjes mozzarella verspreid over het gehakt en bestrooi de gevulde courgettes met kipgehakt met de oude kaas.
Schuif nu nog voor 10 minuten de oven in zodat de kaas goed kan smelten