Fruitige havermout met kwark

Ingrediënten:
40 gram havermout
1 el lijnzaad
250 gram magere kwark
100 g mango (of ander fruit)
1 tl kaneel
Optioneel: 1 handje blauwe bessen (50 gram)
Optioneel: 1 el rauwe cacaonibs

Bereidingswijze:
Doe alle ingrediënten in een kom (behalve de mango) en meng goed door elkaar.
Optioneel: voeg een mespuntje pure stevia toe.
Pak een hoog glas en bedek de bodem met 1/3e van de mango (of ander fruit).
Giet de helft van het kwark-havermoutmengsel in het glas en bedek dit weer met 1/3e van de mango (of ander fruit).
Vul het glas met het overgebleven kwark-havermoutmengsel en bedek met de rest van het fruit.
Dek het glas af met huishoudfolie of een deksel en zet in de koelkast.
Haal je ontbijt de volgende ochtend uit de koelkast en garneer eventueel met de blauwe bessen en rauwe cacaonibs.